diumenge, 2 de maig del 2010

Amélie

Avui he tornat a veure Amélie. He de dir que era el dia perfecte per centrar-m'hi en ella. És curiós el fet que aquesta pel.lícula la vaig veure fa anys i no em va agradar gaire, i avui, he connectat plenament.

És ben cert que la vida és plena de petites coses que ens connecten amb els altres, de somnis que es poden fer realitat, d'oportunitats que cal prendre-les al vol, arriscar-nos a viure plenament, a emocionar-nos amb cada instant. Tot es pot convertir en màgia si hi creiem, tot és possible si ens apassionem, cal estimar la vida i deixar-nos que ens sorprengui a cada instant.

Aquest matí he estat a Brians 1 amb el grup d'interns i internes amb els que estem treballant de valent per fer millor la vida a la presó. Cada dia que hi vaig me n'adono més de la importància de la LLIBERTAT, i també és cert que ells i elles somnien com nosaltres, i de ben segur que també valoren les petites coses, dins la presó i quan sortin, l'aprenentatge haurà sigut tan gran, que valoraran totes aquelles sutileses que potser fins ara havien passat desparcebudes,,,

Amèlie, Shirley, Juan Pedro, Luis, Simone, Ernesto, Juan, Tatiana, Oleg, Omar, Olena,.... per tots vosaltres!