dilluns, 9 d’agost del 2010

Calma, reggae i música en viu a São Louis de Maranhao

Aquesta és la nostra plaça a São Louis. Aquí ems hem passat moltes de les hores que portem en aquesta ciutat, patrimoni de la humanitat. Va ser una ciutat colonial, i tot i que no está del tot cuidada, els estils de les façanes de les cases, els carrers empedrats, les escalinates i els colors, fan pensar tot el glamour que devia existir en aquí fa uns segles.

Actualment és una ciutat tranuil.la, pel matí es veu ben poca gent pels carrers, i a les nits... la música (sobre tot el reggae) impregna cada un dels racons com si preparessin l´arribada a la ciutat de  Bob Marley, les gents surten al carrer, inunden les terrassetes on sempre hi ha algun músic tocant en directe (amb molta qualitat a més a més), i les taules s´omplen de litres i litres de Brahma (cervesa nacional) i de caipirinhas (clar està).

Ahir a la nit vam tenir la sort de retrobar~noa amb el Jorge (el sevillano de la selva) amb una amiga seva brasileira i vam poder seguir compartint una agradable vetllada entre riures, música i cerveseta (sí, jo també!!!).

Demá marxem cap els llençois Maranhenses que són unes dunes enormes a on s´endinsa l´Atlántic, sembla que serà un regal per la vista i de ben segur que per la resta dels sentits.

Seguiré escrivint!

Um beijo brasileiro  pra vocés!