diumenge, 1 d’agost del 2010

Des de Rio de Janeiro

Ja estem a Rio de Janeiro, fa tres dies que hem arribat. M´estic retrobant amb imatges passades i amb moltes de noves. Sembla que rio ha canviat molt, sobre tot en els preus! (ho trobem molt car, gairebé com a Barcelona). En tres dies hem canviat tres cops d´hotel, ja sabeu, ara només pot ser una nit, us enviem a un altre hotel i quasi bé no cabíem de lo petita que era l´habitació... finalment estem en un petit apartament que ens permet cuinar i estalviar alguns reais.

Ja hem pogut lligar una mica la ruta que farem (sempre a última hora, ja sabeu). En dos dies marxem cap a l´Amazones, després anirem cap a Sant louis i farem tota aquell zona amb bus per tal de conèixer els poblets més auténtics, despr~es seguirem cap a Natal i Recife, i finalment cap a Salvador du Bahía per arribar de nou a Rio. Finalment hem descartat anar a Fernando de nornha perqué és caríssim, així que la vida ja farà que retornem algun dia.

El clima és excel.lent, la gent traqnuil.la i encantadora, i a Copacabana i Ipanema us ben asseguro que passem totalment desaparcebuts ja que aquí la gent cultiva molt, molt, molt el seu cos, i nosaltres resulta que cultivem altres coses! jajajajaja

Seguiré explicant històries. Grácies per llegir~me.

Una abraçada,

Marta