dilluns, 17 de maig del 2010

Oda a "La Tresca i La Verdesca"

Avui dedico l'espai al millor grup de música per a infants que, des del meu punt de vista, hi ha a Catalunya. Avui és un dia important per a ells perquè han pres decisions (per respecte a ells no explicaré de què es tracta).

El Jordi, el Toni, el Carles i el Claudi són les ànimes de la Tresca i la Verdesca. La seva tendresa, dolçura, qualitat musical i vocal fan que les seves cançons esdevinguin petits tresors per l'oïda, desperten emocions i sentiments que sovint poden estar amagats, conviden a regalar un somriure d'orella a orella i fins i tot a ballar un vals amb alguna persona desconeguda.

El que més destaco és la seva qualitat humana, el respecte absolut que tenen cap a la infància i les seves famílies i la seva capacitat creadora i innovadora. Es nota que treballen des del COR. Si teniu l'oportunitat, no us perdeu algun dels seus espectacles, sigueu grans o petits, homes o dones, avis o àvies... us garanteixo una hora apassionant, plena de petites sorpreses, d'acords excel.lents, de veus precioses, de transmetre molt parlant ben poc, de sensibilitat, de tendresa...

Moltes gràcies macos per ensenyar-me tantes coses, per compartir, per les hores i hores de reflexions, per les passions i per les abraçades! Que seguiu trescant durant molts anys!

www.latresca.com