dilluns, 14 de juny del 2010

Filtracions

Els que em coneixeu sabeu que crec en la llei de l'atracció: atraus el que penses. L'altre dia llegia una frase d'Aristòtil que em va agradar molt i deia: "Pensa el que sents i sent el que penses".

Aquest cap de setmana he donat moltes voltes al poder de les projeccions i de les visualitzacions, així com ubicar on es troben els veritables pensaments i sentiments. Probablement, durant el procés, se'm filtren algunes de les meves pors, de les meves mancances, de les meves inseguretats. És clar que des de l'inconscient. em pregunto quina és la millor manera, el millor mètode per erradicar aquestes qüestions que no deixen que flueixin alguns dels meus grans desitjos. Creure en una mateixa hauria de ser el gran què, i després suposo que la PNL i la hipnosi per tal de treballar l'insconscient i erradicar aquelles "històries passades" que no deixen que el nous camins estiguin lliures de pedres.

També he après que he d'expressar allò que vull, a la persona  en qüestió. La meva excessiva empatia tampoc crec que ajudi en determinats moments. Per altra banda he de viure l'èxit en l'apecte més íntim de les relacions personals per tal de tenir el registre com a referència i a partir d'aquí tocar el cel.