dimarts, 17 d’agost del 2010

No ho vaig poder aguantar, m´he fet gran!!!



A l´últim post us comentava que estàvem en una pousada molt cutre, peró que ja ens anava bé ja que la nostra economia començava a flaquejar.... doncs aquell dia, després de tornar de la platja, en arribar a aquell cutritxill, ens vam estirar al llit i només ens va faltar veure aquell sostre a punt de caure... i jo vaig pensar: ja no estic per suportar aquestes coses, necessito marxar!!! El Gerard es trontxava de riure ja que ell és molt millor trotamundos que jo i s´hagués quedat, però la meva reflexió va ser: a veure, com a molt perdrem 17 euros entre els dos, i no vull pillar la triquinosis, perquè us asseguro que la inspecció de sanitat de feu segles que no passa per aquella pousada!!! Total, que vam decidir que marxàvem, vam fer les motxilles i ens vam inventar la història que ens havien trucat uns amics que acabaven d´arribar i que marxàvem amb ells. Si tot sortia bé, esperàvem ni pagar res ( de fet només havíem fet un pipi en un WC que vaig haver de netejar amb les meves toallites). Quan baixàvem per les ruinoses escales, pensàvem donar la clau a alguna de les noies jovenetes que estaven per allà, quan una veu d´ultratumba estirada en una hamaca des d´un forat (si, si, una habitació que semblava un forat) comença a dir: embora, embora!!! (que més o menys vol dir : que se van, que se van!!!) com si haguéssim volgut marxar robant alguna cosa (no hi havia res que se salvés!), li vam explicar el rotllo i li vam donar la clau , sense opció a que ens fes pagar res! Encara riem!!! A més, ens hem trobat la dona no sé quants cops ja que està just al carrer principal del poble, encara deu pensar que on són els nostres amics!

Total que vam marxar i vam anar de l´infern al cel, a la Pousada Azul, només a uns quants metres més enllá, un paradís,us poso les fotos a dalt! En questió de 15 minuts vam passar d´un llit asquerós a banyar~nos en una piscina xulíssima,tenir una habitació preciosa i un bany net i pol.lit! Com pot canviar la vida en 15 minuts eh? i cal dir que en definitiva estem pagant 35 euros entre els dos!

Aquesta nit marxem cap a Olinda, al costat de Recife, són 12 hores de bus peró hem agafat llits! (no ens estem de res!).

Beijos, i muito obrigada!