diumenge, 15 d’agost del 2010

Canoa Quebrada

Ahir vam marxar de Fins a Fortalesa, unes 7 hores d´omnibus! A l´arribar a Fortalesa vam anar a petar al primer hotel que vam trobar just davant de l´estació de busos per venir avui cap a Canoa Quebrada. Vam arribar sobre les 22h i ja ens va sobtar quan el noi de l´hotel ens va preguntar que per quantes hores volíem l´habitació! (será que seria un hotel de cites?) En tot cas ens va ser prou igual perqué el menino a les 5.30 del matí ens ha despertat per dirños que a les 6h maxava el nostre bus!!! Així que corrent hem fet tres horetes més de viatget fins arribar a Canoa, un poblet de platja on venen els brasilers a passar els caps de setmana i fer platgeta. de fet es veuen pocs guiris a diferéncia de Jeri.

Hem aprofitat per comprar bitllets per l´Omnibus per anar cap a Recife d´aquí dos dies i una encantadora senyora brasileria ens ha dit que si volíem anar a una pousada que només costava 15 reais per persona (uns 7 euros!). Com que la nostra economia comença a fer fluixera hem decidit que sí, i probablement al matí encara anàvem prou adormits i ens ha semblat prou correcte. I ara acabem de sortir corrents del zulillo on ens hem fotut perquè està ple de bitxets, i diguéssim que poc netet, però en fi, són els últims dies de viatge i haurem de fer un petit esforç (jajajajaja).

Cal dir que aquests dies hem estat escoltant molta música brasilera, ja que en molts dels bars sempre hi ha música en directe, i dir~vos que algunes de les cançons del Gerard Quintana o de Menaix à Trois, resulta que en realitat són de cantautors brasilers... les escolto i és com estar a casa amb un altre idioma!

I aquest és el símbol de Canoa Quebrada, que em recorda bastant a la bandera turca!

Seguir´escrivint pra vocés!

Lembranças!