dimarts, 4 de gener del 2011

La incertesa de sentir-se de pas

Aquests dies visc amb la incertesa de sentir-me de pas per tot arreu. Suposo que no acabo de trobar el meu lloc, o potser aquest que ocupo ja és el meu, el de no saber ben bé on arrelar. Segurament són símptomes relacionats amb la maduresa (o dit d'una altra manera, del fer-se gran).

La incertesa també ve predeterminada per prendre totes les decisions importants a la vida, sola, sense comptar amb ningú que en un moment donat et pugui sostenir-me durant un temps, ja sigui a nivell emocional o econòmic. Es tracta de posar en pràctica l'autogestió professional, emocional, afectiva, quotidiana, etc en tot moment, fins a convertir-te en una tota terreny, una excel.lent 4X4 que després pot arrivar a espantar a altres persones (concretament a alguns homes):

I doncs, què fer? On estan les respostes? I més concretament, on estàn els recolzaments emocionals, les carícies pel COR; COS i ÂNIMA? Si les trobeu, feu-m'ho saber, que les necessito amb urgència!

Marroc, terra d'acollida!

Hem estat quatre dies a Marrakech i rodalies i ha estat fantàstic. Un país i una ciutat molt acollidora, un bon lloc per passar uns dies i desconnectar. Val la pena perdre't pels carrerons, i observar, entrar i passejar pels mercats i captar aquelles curiositats típiques d'un país àrab!

Endinsar-te al Zoco és tota una experiència DIVERTIDA i per què no dir-ho, CANSADA, de tants inputs que vas rebent i tantes hores regatejant... (un euro?), però aquesta és sens dubte una de les coses màgiques dels botiguers!

Hem gaudit molt del menjar /couscous i tajin a tutiplen!), boníssim, així com els seus tès a la menta i els seus cafès amb espècies (mmmmmmm).

La Plaça Djema-El-Fna de Marrakech et fa endinsar-te en un món ple de sopreses, de coses exòtiques, de vides diferents i formes de vida soprenents, com per exemple els conta-contes i músics, juntament amb els encantadors de serps i els centenars de xiringuitos que conviuen dia a dia!

Un plaer compartir el viatge amb el Gerard, la Núria, el Fer, i la sorpesa de la Paula!