divendres, 14 de maig del 2010

Fisioterapeuta

Com us deia, ahir vaig decidir demanar hora urgent a un Fisioterapeuta per veure si em calmava una mica les meves cervicals i la meva esquena en general. M'aten l'Ismael, un noi encantador. Em fa un examen fisiterapèutic i m'observa tot el cos: de lluny, d'aprop, de dalt, de sota... començó a notar que fa calor, però no hi ha problema ja que en aquell just moment em diu que em tregui la roba i que em quedi amb calcetes i sosten. És un professional. Les gotes de suor em queien per tot el cos, seria per la llarga durada de l'observació des d'ell cap al meu cos? No estic acostumada que em mirin físicament des de la més estricta relació pacient-terapeuta.


Em dona molt bona onda i bona energia, així que em deixo anar i observar per ell, ha de fer la diagnosi, no?
Suposo que ell se n'adona que estic suant i posa l'aire acondicionat, cosa que li agraeixo moltíssim. Després d'aquest pas d'observació em fa passar a la camilla. Em fa diferents moviments i preguntes sobre les zones contracturades. El cert és que a mida que avança amb el massatge, menys l'escolto i menys capaç sóc de respondre les preguntes des de la coherència, se'm comença a caure la babeta...

Tot va bé, em relaxo molt, ell va fent la seva feina, amb estiraments, pressions, calor localitzada... fins que de cop, AHHHHHHH! (bé, aquest so que he fet no sé molt bé com escriure-ho, els que em coneixeu ja sabreu  quin tipus de so és). Desprevinguda ha tocat, massatjat i fet pressió sobre el punt més sensible del meu cos: aquell concret que es troba més o menys per la cintura!  Evidentment el pobre noi ha pensat que em feia molt mal, i em diu: qué et passa? tan mal t'he he fet? I en aquells moments que la meva ment estava bastant en "encefalograma pla" va i li contesto: passa que m'encanta!!!! Jajajaja No savia on ficar-se (entre altres coses perquè només es podria haver amagat sota la camilla, i no era plan!). Total, que tots dos hem sigut lo prou adults com per seguir i acabar amb la sessió! Ens veiem en una setmana.

En resum i a banda de l'anècdota: EXIGEIXO QUE LA SEGURETAT SOCIAL ENS OFEREIXI SESSIONS COM AQUESTA!!!