dissabte, 19 de novembre del 2011

Somnis....

Normalment no recordo el que somnio massa estona. Sovint després de la dutxa tots els somni s'han esvaït.
Però hi ha un que se'm repeteix constantment i que cada cop que el somnio pren més força. Avui encara el sento tot i fer unes quantes hores que estic desperta. El somni en qüestió és que estic embarassada. Em desperto amb les mans al ventre i amb una intensa sensació de realitat.
Avui ha estat especial ja que estava embarassada de bessons, un nen i una nena. Li deia a la meva família i als meus amics, i fins i tot tenia els noms: Ona i Nil.
He buscat el significat d'aquest somni, i una de les possibles interpretacions és la següent:
Somiar que està embarassada (sense estar-ho en la realitat) simbolitza un aspecte del seu caràcter o de la seua vida personal que està creixent o madurant dins de si. Quelcom que encara ignora o no vol reconéixer. Un somni amb un embaràs també pot representar l'aparició d'una nova idea, objectiu o projecte en la seua vida.

Doncs bé, ara penso, com la imatge de la foto en que reflexionava, què és allò que està creixent en mi i quins són els nous projectes o les noves idees. és cert que em trobo en un moment de  molts canvis, de positivisme i de voler aconseguir allò que desitjo!

Us deixo un dels vídeos d'una de les cançons que més m'agraden, precisament parlant dels somnis.